Μονοποικιλιακός
Περου

To Περού βρίσκεται στη δυτική Νότια Αμερική, βρέχεται από τον Νότιο Ειρηνικό Ωκεανό, μεταξύ της Χιλής και Ισημερινού. Το κλίμα του Περού είναι πολύ διαφορετικό, που κυμαίνεται από τα τροπικά στα ανατολικά, στοιχεία ερήμου στα δυτικά και από εύκρατο με ψυχρό στα βουνά των Άνδεων. Όλο αυτό το τοπίο είναι ιδανικό για έναν καφέ πολύ φινιρισμένο. Μέτριο σώμα και μέσης λαμπρότητας. Η φωτεινότητά των εσπεριδοειδών είναι αυτή που κυρίως υπερέχει μια και είναι πλούσια και παρατεταμένη. Έχει ταυτόχρονα απαλή γεύση από γήινα στοιχεία, ενώ στο τελείωμα αφήνει μία βελούδινη γλυκιά επίγευση.



Gourmet Decoration

Premium
Blend

TΤο συγκεκριμένο χαρμάνι χρησιμοποιεί σαν βάση ένα σπουδαίο καφέ από τη Ν.Αμερική με πλούσιο σώμα, έντονη διάθεση ξηρών καρπών και σοκολάτας. O χαρακτήρας αυτός ενισχύεται με μια γλυκιά αίσθηση καραμέλας, βανίλιας και ποικιλίας λουλουδιών λόγω μιας ιδιαίτερης ποικιλίας από την κεντρική Αμερική. Μία τελική νότα λαμπερής οξύτητας αναδεικνύεται μέσω μιας πολύπλοκης ποικιλίας καφέ από την Αιθιοπία.



Gourmet Decoration

Λιόσπορος
Blend

Το συγκεκριμένο χαρμάνι χρησιμοποιεί σαν βάση μία παλέτα σπουδαίων καφέδων από την Αμερική με πλούσιο σώμα, έντονη διάθεση ξηρών καρπών και σοκολάτας. Πικάντικες νότες μπαχαρικών σε συνδυασμό με τα απαλά ίχνη ώριμων φρούτων και cherry αμύγδαλου αναδεικνύουν μοναδικά τον εν λόγω καφέ.



Gourmet Decoration

Μονοποικιλιακός
Gourmet

Ένα πλούσιο χαρμάνι από επιλεγμένες ποικιλίες 100% Arabica με αρώματα εσπεριδοειδών και ζεστές αναφορές σε μπαχαρικά. Κύρια χαρακτηριστικά του η λεπτή γλυκήτητα και η οξύτητα που από τους καφέδες της κεντρικής Αμερικής, τον καθιστούν έναν πολύτιμο και σοφιστικέ καφέ, για ουρανίσκους που αναζητούν πραγματικά μοναδικές αισθήσεις.



Gourmet Decoration

Μονοποικιλιακός
Ethiopia

Yirgacheffe είναι μια πόλη στην περιοχή Sidamo στο Gedeo Ζώνη της Νότιας Αιθιοπίας.
O Yirgacheffe είναι ένας από τους καλύτερους καφέδες του κόσμου με ένα μαλακό floral προφίλ. Το πτητικό του κλάσμα είναι ιδιαίτερα πλούσιο και πολύπλοκο. Είναι ένας πολύ ζωντανός καφές με έντονες νότες εσπεριδοειδών, κιτρική οξύτητα, jasmine αλλά και γεύση σοκολάτας σαν aftertaste.



Ethiopia Decoration

Housebrandt
ACADEMIA

Αρωματικός καφές που αποπνέει όλη την κουλτούρα του Ιταλικού Espresso. Κλασικό και γεμάτο χαρμάνι με αρώματα μπαχαρικών και μια γεύση που παραπέμπει σε παλιές απολαύσεις μπισκότου, φουντουκιού και καραμέλας.